Steaky&Grill

STEAKY Z NAŠÍ ZRÁRNY

U NÁS MASO ZRAJE JAKO VÍNO…

Při suchém zrání masa jde hlavně o správnou teplotu, proudění vzduchu a vlhkost. Sice dochází ke ztrátě váhy, ale maso má intenzivnější chuť a aroma. Navíc je křehčí a šťavnatější.

Doba zrání je hra, při které je důležité i plemeno. My pro Vás vybíráme ta nejlepší. Z hovězího například Limousine, Holštýn, Masný simentál i Český strakatý skot. Z vepřového pak Duroc, nebo Landrase.

S respektem k dokonale vyzrálému masu, už ho jen vyšperkuje k dokonalosti náš gril na dřevěné uhlí X-oven.

 

STEAKY PODÁVÁME VE VŠEDNÍ DEN OD 15 HODIN.

O VÍKENDECH A SVÁTCÍCH CELÝ DEN

TOMAHAWK (VYSOKÝ ROŠTĚNEC S DLOUHOU KOSTÍ) - suché zrání

Simentál, jalovice, Wolowina RED&WHITE, zrálo 35 dnů

100g - 365 Kč

STRIPLOIN ( NÍZKÝ ROŠTĚNEC S KOSTÍ ) - suché zrání

Simentál, jalovice, ABP Wolowina, zrálo 45 dnů

100g - 365 Kč

KOTLETA (S KOSTÍ) - suché zrání

Dolnorakouský Duroc, Johann Gantner, zrání 30 dnů

100g - 135 Kč

TERES MAJOR (LOPATKOVÝ SVAL) - mokré zrání

jalovice, Španělsko, zrálo 30 dnů

100g - 225 Kč

150g USDA PRIME SMASH BURGER VERZE 3.0

cheddar, koktejlová majonéza, cibulovo-slaninová marmeláda, Jalapenos, domácí hranolky

395 Kč

550g GRILOVANÉ KUŘE NA UHLÍ V ASIJSKÉ MARINÁDĚ

okurkový salát s koriandrem a sezamem, smažená rýže

345 Kč

Steaky podáváme s omáčkou Madeira